FAQ

Informatie
– Hoe kan ik bestellen?
Bestellen kan op dit moment alleen nog via de email en telefoon. Ik denk nog na of ik een webshop wil integreren in de site. Aangezien alle producten uniek en handgemaakt zijn en ook in opdracht gemaakt kunnen worden stel ik prijs op rechtstreeks contact, zodat ik aan je wensen kan voldoen
– Hoe kan ik betalen?
Wat betreft de betaling/levering zijn er verschillende mogelijkheden:- Overschrijving via bank

– Contant / E-bank bij afhalen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, kun je je betaling binnekort ook verwerken met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk  online aankopen afrekenen. Je rekent af op je eigen vertrouwde internetbankierenpagina van je eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

– Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Dat kan. Hiervoor kun u contact met ons opnemen om een datum en tijd af te spreken. Hiermee komen de bezorgkosten te vervallen.
– Wat voor garantie wordt mij geboden?
Producten van krachtstroom040.nl zijn te allen tijden handgemaakte producten welke met de grootst mogelijke zorg vervaardigd zijn. Mocht u een product onverhoopt toch beschadigd ontvangen, kunt u contact met ons opnemen om een alternatief te overleggen. Beschadigingen aan producten dienen binnen 2 dagen na ontvangst gecorrespondeerd te worden.
– Wat zijn de verzendkosten?
Bestelt u boven de 200,- en u betaalt vooraf, dan betalen wij voor u de verzendkosten (m.u.v. lengtevracht en pakketten >15 kg.). Onder de 200,- betaalt u afhankelijk van de artikelen een vergoeding voor de verzend- en handelingskosten. Transport wordt verzorgd door TNT of DHL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *