Lamp: PLaTeS Staand “Utah” **Verkocht**

Deze staande lamp is gemaakt van gerecyclede pallets en kentekenplaten. De lamp is 150 cm hoog. De kap van de lamp is 50 cm x 50 cm

 

 

 

 

 

Bekijk hier de foto’s:

 

2 Commentsto Lamp: PLaTeS Staand “Utah” **Verkocht**

  1. Chitra says:

    Hoi Richard,

    Toevallig vond ik je kaart in mijn tas en ben even op je site gaan checken. Ik vind de producten heel bijzonder en grappig tegelijk. De salontafel vind ik heel bijzonder en mooi. Ik ben helemaal weg van de lamp PLaTeS Staand Utah. Ze zijn allemaal mooi natuurlijk. Zelf was ik op zoek naar een leuke staande lamp. vraagje. wordt het op je adres geleverd als ik bestel. Je hebt bijzondere en aparte gave en talent. Je kan er meer mee bereiken hoor. Hartelijke groeten. chitra

  2. C.Chotoe says:

    Zelf heb ik de Lamp: PLaTeS Staand “Utah” . Ben er heel blij mee. Het is een eenvoudig maar strakke lamp. Ook tegelijk apart en grappig. In de avond geeft het een mooie bijzondere verlichting. Het gaat tenslotte om ” het effect”. Het hele muur in de woonkamer weerkaatst het van de platen schaduw en geeft tegelijk een mooie romantische sfeer en licht. Anders dan de moderne lampen, waarvan je gauw uitgekeken bent en je op den duur gaat vervelen. Ook als je planten op de vloer hebt staan, verschijnen mooie schaduwen van de bladeren en takken op de vloer,door het lamp. Prachtig gewoon en verrassend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *