Salontafel krachtstroom040
€ 399.00

Deze salontafel is de verfijnde versie van het eerste model dat krachtstroom040.nl ooit maakte. De tafel is 101 cm lang, 64 cm breed en 30 cm hoog. Hij is gemaakt van gerecyclede pallets en gebeitst in 4 kleuren. Vervolgens is hij afgelakt met een zijdenglans parketlak.

 

 

 

 

Bekijk hier de foto’s:

2 Commentsto Salontafel krachtstroom040

 1. lia boeijen says:

  Hallo Richard,

  Wat vind ik het ontzettend leuk dat jij dit doet. En wat ben ik verbnaasd omdat ik er nog nooit van gehoord had dát je dit deed. Maar misschien had jij ook nog nooit iets gehoord van waar ik mee bezig ben. Hoe lang ben jij al zo bezig?
  Wat een talenten in de familie.
  Laat me iets horen. Lia (Tante Lia)

  • Hoi Lia,
   Ik ben er sinds het najaar van afgelopen jaar mee bezig en de laatste maanden dus heel actief.
   Ik heb inderdaad al gehoord dat jij in Mexico heel actief bent met je schilderijen.
   Ook super leuk. Kan ik ze ergens zien?
   Gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *